0229-757080

CABARET DINER ALKMAAR!

(0)

vanaf

64,50

p.p. excl. BTW

CABARET DINER ALKMAAR!
 • Avondarrangementen Alkmaar

Omschrijving

Cabaret Avond Alkmaar

Vanuit Amsterdam centrum overgekomen naar Alkmaar! Deze fantastische stand-up Comedians treden met grote regelmaat op in het Amsterdamse Comedy Café. Tijdens deze humoristische avond geniet u naast het optreden van een heerlijk driegangen diner bij een gezellig restaurant. Beleef samen met uw collega’s een fantastische cabaret avond Alkmaar!

Ontvangst
Op een gezellige locatie in het centrum van Alkmaar worden u en uw gezelschap ontvangen. Neem plaats aan de mooi opgedekte tafels en maak u klaar voor een humoristische show van onze cabaretier!

Cabaret Diner – Gezellige privé cabaret avond Alkmaar
Geen geforceerde en moeilijke verhalen of morele zedenpreken deze avond. Onze cabaretier verrast, confronteert, grapt en zet u te kijk. Een professionele show waarin het lijkt alsof de stand-up comedian alles zelf ter plekke bedenkt en voor het eerst vertelt. Een typische act als deze bestaat uit grappige anekdotes, humoristische grappen, oneliners en korte beschrijvende verhalen waarbij het einde toch een onverwachte wending heeft. Gierend van het lachen kijkt u van achter de dinertafel naar een complete show waarbij ook enkele collega’s (indien gewenst) direct betrokken worden bij de show!

De stand-up comedian show duurt ongeveer 25 á 30 minuten en kan plaats vinden op verschillende tijden. Het optreden is (tegen meerprijs) tevens compleet op maat te maken waarbij we speciaal over uw bedrijf en collega’s een show schrijven. De stand-up Comedian is een professional die zijn sporen heeft verdiend in het Comedy Café te Amsterdam. De Comedian is ervaren en gaat uiteraard niet te ver binnen het gezelschap aangezien het leuk moet blijven voor iedereen. Beleef een humoristische en interactieve avond met lekker eten en een ferme lach tijdens deze cabaret avond Alkmaar. Neem plaats en geniet van een avondje uit vol van humor!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   30 personen

   Tijdsduur
   3,30 uur

   Prijs
   € 74,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 40 personen)
   € 69,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele Cabaretier
   - Stand-up performance van 20 á 30 minuten
   - Geluidsapparatuur
   - Driegangen Diner of Buffet

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.