0229-757080

DE BITTERBALLEN RACE ALKMAAR!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

DE BITTERBALLEN RACE ALKMAAR!
 • Spelprogramma's Alkmaar

Omschrijving

Bedrijfsuitje Alkmaar

Hoeveel bitterballen wint uw team vandaag? Tijdens deze bitterballen race door Alkmaar kunnen u en uw team bitterballen verdienen door uw eigen inzet. Scoor bitterballen door vragen en opdrachten goed uit te voeren. De hoofdprijs van dit gezellige familie-, vrienden- of bedrijfsuitje Alkmaar? Het aantal gescoorde bitterballen uitgekeerd in echte warme bitterballen!

Ontvangst
Bij een gezellig café in Alkmaar worden u en uw gezelschap ontvangen door onze begeleider. Na een korte speluitleg ontvangt u het spelmateriaal en gaan u en uw team het centrum in om bitterballen te verzamelen!

Bitterballenrace Alkmaar! – Gezellig bedrijfsuitje Alkmaar!
Het doel van dit programma; Scoor Bitterballen! U en uw team gaan op pad om vragen en opdrachten te beantwoorden. U krijgt de keuze tussen makkelijk, gemiddelde en gedurfde vragen en opdrachten. Een voorbeeld van een gedurfde vraag? Regel binnen vijf minuten tien verschillende soorten kaas op de Kaasmarkt in Alkmaar. Alle teamleden nemen een hap kaas en maak een gezamenlijke groepsfoto. Say Cheese!! Bij iedere vraag of opdracht zijn bitterballen te verdienen. Het aantal te verdienen bitterballen is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad die u en uw team op ieder locatie kiest. Faalt een vraag of opdracht, dan gaan er uiteraard bitterballen van uw totaalscore af. Ook testen we tijdens deze Bitterballenrace door Alkmaar uw persoonlijke bitterballen kennis! Op de eindlocatie bekijkt onze begeleider uw teamscore en huldigen we het winnende team. Zij ontvangen het aantal fictief verdiende bitterballen uitgekeerd in echte warme bitterballen!

Dit gezellige bedrijfsuitje Alkmaar is verder uit breiden met een mooie rondvaart, kaasproeverij of bierproeverij. Ook een driegangen diner, buffet, barbecue of complete feestavond is mogelijk. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Bitterballenrace
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijsje voor de winnaars (winnend aantal bitterballen)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.