0229-757080

BIERPROEVERIJ ALKMAAR!

(0)

vanaf

18,50

p.p. excl. BTW

BIERPROEVERIJ ALKMAAR!
 • Workshops Alkmaar

Omschrijving

Bier Proeven Alkmaar

Tijdens deze bierproeverij Alkmaar komt u erachter dat er naast de vertrouwde biermerken, nog vele honderden andere bieren bestaan. Onder begeleiding van een echte kenner op het gebied van bier maken we een rondleiding door de bierbrouwerij en doorlopen we het hele brouwproces. Een mooie ontdekkingstocht waarbij we uiteraard ook diverse bieren uitvoerig gaan testen tijdens het bier proeven Alkmaar!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden bij de bierbrouwerij ontvangen door onze bierexpert. Vanuit hier starten we met een mooie rondleiding door deze oude Alkmaarse brouwerij en ontdekt u de wereld van bier!

Bierproeverij Alkmaar – Workshop bier proeven Alkmaar!
Al duizend jaar is bier de populairste alcoholisch versnapering! Maar ook het welbekende biertje is met zijn tijd meegegaan. Dat ontdekt u tijdens een mooie rondleiding door het oude biermuseum Alkmaar gelegen in hartje centrum. Het brouwproces, pioniers op biergebied, gebruik van machines, ontwikkeling door de jaren heen, verandering in promotie, regelgeving en natuurlijk bier en Alkmaar. Want zeker dit laatste is iets waar de Alkmaarders nog steeds trots op zijn! Samen met uw complete gezelschap gaan we van onder naar boven en van boven naar onder door de authentieke bierbrouwerij. Na ongeveer 45 minuten komen we terug in het proeflokaal waar we u drie totaal verschillende bieren voorschotelen. Op deze wijze proeft u zelf verschil waarbij ingrediënten en hoeveelheden hiervan duidelijk verschil maken in smaak. De basis ingrediënten van bier als graan, hop en gist zijn wel degelijk van belang als het om smaak gaat, en dat proeft u!

Geniet in anderhalf uur tijd van een gezellige rondleiding door de bierbrouwerij met aansluitend de bierproeverij Alkmaar, waarbij u een duik neemt in de voor vele onbekende wereld van bier. Deze workshop bier proeven Alkmaar is verder uit te breiden met een driegangen diner, buffet of gezellige barbecue. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 22,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 21,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 20,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 19,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 18,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Entree
   - Rondleiding door Bierexpert
   - Proeverij van 3 proefbieren

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.