Bedrijfsuitje alkmaar

Dagarrangementen Alkmaar

ESCAPE GAME LUNCHSPEL ALKMAAR!

(0)
Avondarrangementen Alkmaar

HOU VAN HOLLAND DINER – KERST & WINTER!

(0)

VR GAME LA CASA DE DINERO!

(0)
Rondleidingen Alkmaar

WALKING DINER ALKMAAR!

(0)

categorieën uitjes alkmaar!

Sportieve activiteiten Alkmaar

(0)

Workshops Alkmaar

(0)

Rondleidingen Alkmaar

(0)

Spelprogramma's Alkmaar

(0)

Vrijgezellenuitjes Alkmaar

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Alkmaar

(0)

Teambuilding Alkmaar

(0)

Vaaruitjes Alkmaar

(0)

Kerst- & Winteruitjes Alkmaar

(0)

Bedrijfsuitje Alkmaar

Uniek bedrijfsuitje Alkmaar beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Alkmaar. Wij zorgen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Het centrum en omgeving biedt een scala aan mogelijkheden voor originele uitjes en evenementen. Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel ‘de Kaasstad’. Maar naast kaas heeft Alkmaar meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij Alkmaar de opmars van de Spanjaarden wist te stoppen. Dit leidde tot de bekende uitdrukking “bij Alkmaar begint de Victorie!” Fraaie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele terrasjes en geniet van een heerlijk drankje!

Geniet van een uniek bedrijfsuitje Alkmaar met uw gezelschap!

Een origineel bedrijfsuitje Alkmaar beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfs- of afdelingsuitjes in Alkmaar graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagje uit met de collega’s. Wij laten u daarom tijdens uw bedrijfsuitje Alkmaar graag kennis maken met deze mooie stad. Van actieve spelprogramma’s door het centrum van Alkmaar tot aan gezellige dinerspellen bij een horecalocatie. Wij maken uw bedrijfsuitje Alkmaar op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw bedrijfsuitje Alkmaar kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten alkmaar!

Themafeesten Alkmaar

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)
Themafeesten Alkmaar

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Alkmaar

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Alkmaar

WELCOME TO IBIZA PARTY!

(0)