Bedrijfsuitjes alkmaar

Vaaruitjes Alkmaar

HOLLANDSE BORRELBOOT ALKMAAR!

(0)
Spelprogramma's Alkmaar

IPAD STADSSPEL ALKMAAR: LOSGELD!

(0)
Spelprogramma's Alkmaar

LEVEND MONOPOLY ALKMAAR!

(0)
Sportieve activiteiten Alkmaar

STRAND ZESKAMP ALKMAAR!

(0)

categorieën uitjes alkmaar!

Sportieve activiteiten Alkmaar

(0)

Workshops Alkmaar

(0)

Rondleidingen Alkmaar

(0)

Spelprogramma's Alkmaar

(0)

Vrijgezellenuitjes Alkmaar

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Alkmaar

(0)

Teambuilding Alkmaar

(0)

Vaaruitjes Alkmaar

(0)

Overnachtingen Alkmaar

(0)

Bedrijfsuitjes Alkmaar

Unieke Bedrijfsuitjes Alkmaar beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Alkmaar. Wij zorgen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Het centrum en omgeving biedt een scala aan mogelijkheden voor originele uitjes en evenementen. Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel ‘de Kaasstad’. Maar naast kaas heeft Alkmaar meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij Alkmaar de opmars van de Spanjaarden wist te stoppen. Dit leidde tot de bekende uitdrukking “bij Alkmaar begint de Victorie!” Fraaie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele terrasjes en geniet van een heerlijk drankje!

Geniet van unieke bedrijfsuitjes Alkmaar met uw gezelschap!

Originele bedrijfsuitjes Alkmaar beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke uitjes in Alkmaar graag! De stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagje uit. Wij laten u daarom tijdens één van uw bedrijfsuitjes Alkmaar graag kennis maken met deze mooie stad. Van actieve spelprogramma’s door het centrum van Alkmaar tot aan gezellige dinerspellen. Wij maken uw bedrijfsuitjes Alkmaar op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over de vele mogelijke bedrijfsuitjes Alkmaar kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten alkmaar!

Themafeesten Alkmaar

TRAVEL AROUND THE WORLD!

(0)
Themafeesten Alkmaar

CARROUSEL VAN VERMAECK!

(0)
Themafeesten Alkmaar

BACK TO THE CARIBBEAN!

(0)
Themafeesten Alkmaar

1001 NACHT THEMAFEEST

(0)